Ändrade planer

För dig som som följt berättelsen om min barndom, även händelserna i mitt vuxna liv, måste jag tyvärr säga att det inte blir nån fortsättning på dessa inlägg.

Inte på bloggen, inte nu. Efter flertal uppmaningar (vissa under längre tid), även synpunkter och kommentarer (sedan bloggen startade för inte så länge sedan), har jag bestämt mig för att i mån av tid och ork skriva en självbiografi. Förhoppningvis inom en inte alltför avlägsen framtid kommer du kunna läsa en bok om mitt liv, självklart också med fokus på NPF. Det har varit svårt att ta det steget, ens att föreställa mig mitt liv nedskriven i en bok, bl.a. för att det finns händelser, svåra sådana, som ingen, absolut ingen, vet något om. Det blir nog en svår process, men jag är målmedveten. I dagsläget får du som läsare se hittils skrivna självbiografiska inlägg som ett smakprov på en kommande bok.

Nedan är en av alla kommentarer/synpunkter jag fått på sistone av utomstående, som gjort mig väldigt glad och inte minst stärkt mitt självförtroende, som varit i botten senaste året.

”Det är en otroligt berörande historia du har som behöver berättas. Tror din berättelse kan hjälpa andra”

Bloggskrivandet kommer att fortsätta, men med fokus på vardagslivet utifrån NPF. I dagarna kommer även ett nytt inlägg om hjälpmedel och arbetsterapins betydelse vid NPF.

Tusen tack till er alla som läst, läser och kommer att läsa det jag har att berätta! 🙂

Kommentera, lämna synpunkter, omdömen, förslag på förbättringar m.m.

%d bloggare gillar detta: