Spännande framtid väntar…

Kunde aldrig föreställa mig för ett halvår sedan att framtiden skulle bli så här.

Än är det kämpigt på många plan, främst med allt kring barnen. Nu sitter delvis även jag, igen, minst sagt i skiten utifrån min egen vårdkontakt – överflytt från psykiatrin i Linköping till Avesta gick ju sisådär smidigt – ingenting stämmer överens, problem med sjukintyg osv. Pust!

Men, jag är så glad för att jag vågade ta steget till att börja blogga (tack vare stort stöd från vissa betydelsefulla människor), att jag vågade skriva de insändare jag skrivit till tidningar, tack vare er alla läsare och följare som läst och gett era omdömen – att jag helt enkelt vågade sätta ord på det jag upplevt och den kunskap jag fått genom åren. Utöver all stöd från er många där ute, som stärkt mig på många sätt, har det även öppnats nya vägar och möjligheter, inte minst har jag fått nya kontakter med kunniga och trevliga människor.

Och idag har jag fått besked att jag kommer i augusti bli vald till styrelseledamot i Autism- och Aspergerföreningen i Västmanland. Så spännande! Det ser jag jätte mycket framemot och hoppas även att det blir en möjlighet att förverkliga min dröm till att börja föreläsa i framtiden 😊

P.S Jag har varit lite ”tyst” på min blogg på sistone. Det har berott på att det har varit lite fullt upp här hemma, men även haft mycket att göra med namninsamlingen och allt kring den. Om du inte sett/läst den än – gör det snälla, skriv under och allra viktigast – oavsett om frågan berör dig eller inte, snälla dela den vidare så att andra människor runtomkring dig kan ta del av den! Länk till namninsamligen –

Nytt inlägg om NPF är dock på gång och kommer inom närmsta dagarna. Önskar alla där ute en super härlig sommar 🌞

Kommentera, lämna synpunkter, omdömen, förslag på förbättringar m.m.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: