Anna om ADHD

Anna blev jätte taggad kring att spela in video om livet med NPF. Hon gick direkt iväg till ett annat rum och spelade in sin första video. I videon bl.a. om ADHD och att vara arg, men även helt spontan reflektion kring ”varför hon är snäll i skolan men blir arg hemma” – kanske inte den mest korrekta reflektionen – för man ska ju inte ”ta med” sin ilska till skolan istället, men det ger väl ändå utåt ett perspektiv för omgivningen, något att tänka på utifrån barn med NPF och hur de håller ihop inför sin omgivning.

En tanke på “Anna om ADHD”

Kommentera, lämna synpunkter, omdömen, förslag på förbättringar m.m.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: