Mot ljusare framtid…

Vilken dag det blev idag! 😍 Super avslut på veckan och på en tuff period i stort! För två veckor sedan kom det efterlängtade beskedet avseende flickornas skolsituation – de fick plats på samma skola som lillebror går på, som jag genuint hoppas på och håller tummarna att det blir bra för oss alla, ur flertal perspektiv. Och idag fick jag beskedet att jag fick jobbet jag så gärna ville ha, som skolsköterska! ❤️ Till och med att det är vad jag mest av allt önskade när jag för 9 år sedan började läsa till sjuksköterska, att arbeta med barn! Hela familjen firade detta idag, även barnen delade min glädje till fullo! Inte minst, vilken fantastisk avslut på kvällen, i alla fall för oss 3 av 4 fotbollsnördar här hemma – i sista minuten gjorde svenska damlaget äntligen mål och jag & Anna skrek så det hördes nog även hos grannarna 🤣 Nu ser vi framemot en riktig nystart till hösten! ❤️

Kommentera, lämna synpunkter, omdömen, förslag på förbättringar m.m.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: